HAKKIMIZDA

Maltepe devlet hastanesi ,istanbul ili anadolu güney kamu hastaneler birliğine bağlı bir devlet hastanesidir.Hastanemizde poliklinik ve acil servis hizmetleri verilmektedir.

MİSYONUMUZ

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın politikaları ve mevzuatı doğrultusunda etik ilkelere bağlı kalarak insana ve çevreye saygılı, nitelikli  sağlık hizmeti vermek; Sağlık hizmeti almak için başvuran tüm hastalarımıza  din,  dil, ırk, cinsiyet ve sosyal sınıf farkı gözetmeksizin, hasta haklarına saygılı, çalışan  haklarına duyarlı, etik değerlere bağlı ve hizmeti veren ile alan arasındaki pozitif iletişim ile  memnuniyeti sürekli hale getirmek, kaynakları etkin ve verimli kullanmak, nitelikli sağlık hizmeti sunumunu sağlamak çeşitli iletişim yolları ile hastaları sağlık konusunda bilgilendirmek, sağlık hizmeti sunarken hasta ve yakınları ile kendi personelimizin de memnuniyetini önemsemek,sosyal sorumluluk projeleri ile sağlığa katkı sunmaktır.